top of page

Aankopen van antieke stukken? Pol Desmet is uw opkoper

Wilt u uw antiek verkopen? Deskundige schatting van uw antiek: wij geven de beste prijs en kopen uw antiek op!

Hebt u echte schatten op zolder of bijzondere stukken met een geschiedenis in huis? Bent u benieuwd naar de waarde van uw Chinese vazen, antieke tafel, kast of bronzen sierstuk? Zoekt u een betrouwbare opkoper van uw inboedel of antieke stukken na een overlijden of bij een verhuis? Contacteer Aankoop Antiek Desmet Pol, actief in West-Vlaanderen. Wij zijn benieuwd naar uw antiek!

Onze specialisten schatten met plezier uw antiek in Wingene, nabij Brugge. Zijn de stukken te zwaar, dan komen we ook graag bij u langs. Hiervoor doorkruisen we heel België. Aankoop Antiek Desmet Pol is de uitgelezen opkoper van uw inboedel. Appartementen op verdieping zijn trouwens geen enkel probleem. Laat het leegmaken van uw woning met een gerust hart aan ons over! Aarzel dus niet en neem nog vandaag contact op met Pol Desmet!

Expertise van uw antiek: wij bieden u de beste prijs!

Heeft u echte schatten op zolder of bijzondere objecten met een rijke historie in huis? De waarde weten van uw Chinese vazen, antieke tafel of kast, of decoratief bronzen item? Bent u op zoek naar een betrouwbare koper voor uw meubelen of antiek na een overlijden of tijdens een verhuizing? Contacteer Antiquiteiten Pol Desmet. Wij zijn benieuwd naar uw antiek.

bottom of page